Visberichten

Visberichten.nl


Dé persberichtenservice van en voor de visbranche

Caroline Melissant en Wendy Noordzij presenteren een nieuwe dienst in de vissector: Visberichten.nl. Visberichten is dé persberichtenservice van en voor de branche. Van het opstellen van een persbericht tot het verspreiden onder de media.
Visberichten.nl richt zich op visserijbedrijven, vishandelaren, visdetaillisten, kwekers, koepelorganisaties en overheids- en onderzoeksinstellingen. Zij kunnen hun berichten op eenvoudige wijze onder de aandacht brengen van vakbladen, lokale, regionale, nationale of alle media door ze via de nieuwe persberichtenservice te laten verspreiden. Het is ook mogelijk om de persberichten door de dames van Visberichten te laten schrijven. Daarnaast verzorgt Visberichten ook andere vormen van communicatie, zoals het schrijven van artikelen, advertorials en websiteteksten, het verzorgen van nieuwsbrieven en het inzetten van social media.

Via Visberichten willen de onderneemsters nieuws uit de sector effectief communiceren. Achterliggende gedachte is dat er heel veel positieve, mooie en kansrijke initiatieven in de sector zijn, waar de (eind)afnemer geen of te weinig weet van heeft. Niet voor niets is gekozen voor de slogan: ‘Omdat ieder verhaal, initiatief en iedere innovatie nieuws is’.

Visberichten gaat samenwerken met het Nederlands Visbureau. Het Visbureau is het aanspreekpunt voor collectieve communicatie voor en over de gehele sector. Visberichten is hierop een aanvulling door ook het nieuws van individuele bedrijven en organisaties te verspreiden.

Beide dames hebben geruime kennis van de Nederlandse vissector, veel ervaring in het schrijven over vis en een breed netwerk in de branche. Caroline Melissant is eigenaresse van INZee Communicatie & Trends, een fullservice communicatiebureau gespecialiseerd in de visserijsector. INZee biedt naast communicatieadvies en conceptontwikkeling ook projectondersteuning bij evenementen en ketensamenwerkingen. Wendy Noordzij is zeven jaar hoofdredacteur geweest van het vakblad Vis in bedrijf en is inmiddels hoofdredacteur en mede-eigenaar van de visvakkrant Fish Trend. Daarnaast runt zij RedactieVisie, een bedrijf dat zich richt op redactionele totaalconcepten. De initiatiefneemsters delen hun enthousiasme en passie  voor de visbranche en hebben besloten hun krachten te bundelen in Visberichten. Met een belangrijk doel: een bijdrage leveren aan een betere de communicatie in en rond de vissector en de passie en het ondernemerschap in de branche uitdragen.

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/9/a/3/9a376820ec3d149b3548d3e164175bddd3c8f306f564b3962f6db92f15b97ba5.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62