Pers

Een persbericht ontvangen van Visberichten? Visberichten brengt de hele vissector van visserijbedrijf tot handelaar en kweker in beeld. Omdat iedere innovatie, iederinitiatief, verhaal of evenement nieuwswaarde heeft en zich uitstekend leent voor een artikel in landelijke, regionale, lokale kranten, tijdschriften, vakbladen, of een item op radio en/of televisie.

Persberichten ontvangen?

Een persbericht of tip ontvangen van Visberichten is dé mogelijkheid om dichterbij en in contact te komen met de ondernemers in de vissector. Deze ondernemers hebben de mooiste verhalen die ze zich graag delen met journalisten.

De initiatiefneemsters van Visberichten, Wendy en Caroline, helpen de ondernemers in de vissector daarbij een handje. Ze bieden ondersteuning in het schrijven van persberichten en de verspreiding daarvan in de media. Evenals als het gieten van hun verhaal in andere communicatiemiddelen.

Nieuws- en achtergrond artikelen

Ook zijn de dames gespecialiseerd in het schrijven van nieuws- en achtergrondartikelen, het houden van interviews, schrijven van advertorials etcetera. Op verzoek kan dit verzorgd worden.

 

 

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/e/b/e/ebe71c53e9a0a1e6334f2b873867c105b6a37d865839a2d268d04a676d3ca8cb.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62