Over visberichten

Caroline Melissant en Wendy Noordzij zijn de gezichten en initiatiefneemsters van de nieuwe service in de vissector: Visberichten. Beide dames delen hun enthousiasme en passie voor de visbranche en hebben besloten hun krachten te bundelen.

Effectief communiceren

Via Visberichten willen de onderneemsters nieuws uit de sector effectief communiceren. Met als doel: de communicatie in en rond de sector verbeteren en de passie en het ondernemerschap van de sector uitdragen. Achterliggende gedachte is dat er heel veel positieve, mooie en kansrijke initiatieven in de sector zijn, waar de doelgroep en consument geen of te weinig weet van heeft.

Caroline en Wendy hebben geruime kennis van de Nederlandse vissector, veel ervaring in het schrijven over vis en een breed netwerk in de branche. En niet onbelangrijk, ze  delen hun enthousiasme en passie voor de visserij! 

Over Caroline

Caroline Melissant is eigenaresse van INZee Communicatie & Trends, een fullservice communicatiebureau gespecialiseerd in de visserijsector. Ze is getrouwd met Cornelis, mede-eigenaar van Visserijbedrijf W. Melissant & Zonen, dat gespecialiseerd is in de flyshoot-visserij met de GO1. INZee biedt naast communicatieadvies en conceptontwikkeling ook projectondersteuning bij evenementen en ketensamenwerkingen.

Meer op Linkedin

Over Wendy

Wendy Noordzij heeft bijna tien jaar lang op de redactie van een lokale krant gewerkt en is is zeven jaar hoofdredacteur geweest van het vakblad Vis in bedrijf. Inmiddels is ze mede-eigenaar en hoofdredacteur van de visvakkrant Fish Trend en runt zij RedactieVisie, een bedrijf dat zich richt op redactionele totaalconcepten. Hiervoor verzorgt ze de redactie van verschillende toeristische en zakelijke magazines en ondernemerskranten. Ook is Wendy eigenaar van Krantenkaart.com, een webshop die kranten maakt op het formaat van een ansichtkaart.

Meer op Linkedin

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/5/f/b/5fb6a47e368e12e5d8b19280796e6a3d146fe391ed2e967d5f95c55bfb0f9c2f.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62