Volop Prins & Dingemanse mosselen verkrijgbaar tijdens Sail Vlissingen

Koninklijke Prins & Dingemanse is partner van Sail de Ruyter Zeeland, dat van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus 2013 in Vlissingen wordt gehouden.  Dat betekent dat er bij de verschillende horecapunten volop mosselen van Prins & Dingemanse verkrijgbaar zijn.

Tijdens Sail de Ruyter komen meer dan 100 schepen varend erfgoed bij elkaar en zullen een groot aantal Tall Ships uit verre windstreken, (zee)zeilschepen, Marineschepen- en werkvaartuigen naar Vlissingen komen. Het Nautisch Evenementen Bureau heeft een aantal Tall Ships geselecteerd en gecontracteerd die beschikbaar zijn voor de verschillende (vaar)arrangementen.

Tijdens het evenement worden in de verschillende horecagelegenheden en aan boord van de schepen voornamelijk Zeeuwse producten geserveerd. Daarbij mogen de mosselen van Prins & Dingemanse uiteraard niet ontbreken. Deze mosselen zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn goed geschoond en zeevers. Het mosselvlees is zilt, vlezig en romig.

Koninklijke Prins & Dingemanse
Koninklijke Prins & Dingemanse behoort tot de pioniers van de oester- en mosselteelt. Het familiebedrijf is in 1880 opgericht door Jacob Prins in het Zeeuwse Yerseke, het centrum van de schelpdierkweek. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste producenten in Europa van schaal- en schelpdieren. Dankzij eigen logistiek beheert het bedrijf de keten van kweek tot aflevering en staat daarmee garant voor een heerlijk en eerlijk product. Naast mosselen levert Prins & Dingemanse ook Zeeuwse oesters en een groot assortiment schaal- en schelpdieren. Van alikruiken en wulken tot mesheften en kokkels.

Meer informatie is te vinden op: www.prinsendingemanse.nl en www.sailvlissingen2013.nl.

---------------------------EINDE BERICHT  ----------------------------------------------------------------


Nadere informatie:

Voor opgave kunt u contact opnemen met Jan-Kees Marcus of Martijn van der Sluijs. Telefoonnummer: 00 31 (0) 113 572910 of via e-mail: jk.marcus@prinsendingemanse.com of m.vander.sluijs@prinsendingemanse.com

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/4/d/9/4d9f02c82f647e082e65e5451aa84c8a082e238f96af4b74faf4ce5fd0550e35.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62