Van der Lee Seafish introduceert Fish & Chips

Persbericht voor de vis- en retailvakbladen

Met het nieuwe product Fish & Chips zet Van der Lee Seafish haar eerste stappen in het Nederlandse retailkanaal. Het Urker visbedrijf is al jaren een grote speler in de Engelse, Duitse, Italiaanse en Spaanse retail en wil nu met een heel herkenbaar, smakelijk en duurzaam product ook de harten van de Nederlandse consument veroveren.

Voor Fish & Chips heeft Van der Lee Seafish de allerbeste, duurzame kabeljauw met het MSC-keurmerk geselecteerd. Deze vis verliest weinig vocht tijdens het bakken en heeft een uitstekende smaak. De kibbeling en aardappelpartjes, die verkrijgbaar zijn in luxe twee portieverpakkingen van 500 gram, zijn zo bereid dat ze tijdens het frituren of bakken in de koekenpan gelijktijdig klaar zijn. Ze zijn lekker als snack, maar zijn samen met een salade of warme groente ook heerlijk als warme maaltijd.

Van der Lee Seafish heeft met opzet gekozen voor een herkenbaar product. “Fish & Chips is van oorsprong een Engels product, maar iedereen in Nederland kent het en vindt het lekker. Van kleine kinderen tot 65-plussers. De Nederlandse consument kiest graag voor gemakkelijk te bereiden en smakelijke maaltijden en daar spelen we met dit concept op in. Bovendien zijn we in vergelijking tot bestaande concepten heel scherp geprijsd”, aldus Gijs van der Lee.

De directie van het Urker visbedrijf liep al jaren met het idee rond om een kant-en-klaar product op de Nederlandse markt te introduceren. Als het een succes wordt, wordt het assortiment verder uitgebreid met meer innovatieve en smakelijke visproducten.

Van der Lee Seafish
Het Urker familiebedrijf Van der Lee Seafish, dat dit jaar veertig jaar bestaat, verkoopt alleen de beste vis. Daarbij is de vraag van hun klanten allesbepalend. Noordzeevis vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van het assortiment, maar daarnaast levert het bedrijf ook  geïmporteerde vis, gepaneerde en voorgebakken producten.

Meer informatie is te vinden op www.vanderleeseafish.com.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gijs van der Lee, tel: 0527 – 689022 of per e-mail: gijs@vanderleefish.nl.

Fish__Chips_Van_der_Lee.jpg

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/c/9/3/c93106e42543fcf40e3ea2dca7934d52196ef0aed0eb4c6765ac6e725d119b8a.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62