Noors visserijbedrijf kiest voor VCU TCD BV uit Nederland

Nieuwe vangstverwerkingsinstallatie voor VA-2-S ‘Hunter’ uit SØgne

De Noorse schipper-eigenaar Carl Aamodt heeft aan de Nederlandse VCU TCD BV opdracht gegeven voor de levering en installatie van een compleet nieuwe vanstverwerkingslijn aan boord van zijn VA-2-S ‘Hunter’ met als thuishaven SØgne. Momenteel ligt het Noorse vissersvaartuig in Harlingen, waar de complete verwerkingslijn, inclusief rvs-stortbakken, spoelmachines, transportbanden, goten, stortkokers en het VCU-Catchmanagementsysteem wordt geïnstalleerd.

De VA-2-S ‘Hunter’ is uitgerust voor gemengde visserij. Aamodt vist een gedeelte van het jaar op  witvis en een gedeelte van het jaar op de Noorse garnalen. De Noorse schipper-eigenaar heeft onder meer voor de installatie gekozen vanwege het VCU CatchManagement Systeem.  Dat is een betrouwbaar instrument aan boord om vis te kunnen sorteren, wegen, administreren en beheren.

VCU TCD BV
De Nederlandse Visserij Coöperatie Urk (VCU) is al ruim negentig jaar een begrip in de visserij wereld. Als professioneel maritieme specialist onderscheiden zij zich door het aanbieden van een full-service concept van zowel goederen als diensten. VCU TCD BV is gespecialiseerd in het verlenen van technische service en het verrichten van reparaties, revisies, (grootschalige) verbouwingen, afbouw en nieuwbouw van allerlei schepen. Met name op het gebied van vangstverwerkingsinstallaties en liersystemen (OSEY Urk Winches) heeft het bedrijf zich de laatste jaren flink geprofileerd en onderscheiden.


VA-2-S_Hunter_1.jpg

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/1/b/c/1bccfc1de5f4fb9d4b5dd8071d7e795841b5535384b0239ab2fc40d6f985ef21.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62