Nieuwe vissnack Fritto Misto

Nederland is een nieuwe vissnack rijker: Fritto Misto. Dit is een mix van diverse vissoorten en diverse stukjes groenten die net als kibbeling in een krokant gebakken ‘jasje’ zitten.

Het bijzondere van Fritto Misto is dat iedere hap een verrassing is. Aan de buitenzijde van het krokant gebakken stukje vis is moeilijk te zien of men een stukje zalm, kabeljauw of bijvoorbeeld een mossel eet. In de snack kan men overigens ook garnalen tegenkomen: het is echt een combinatie van diverse vissoorten. De groenten kunnen stukjes champignons zijn, maar ook paprika, courgette of ui. Speciale kruiden geven de snack een Italiaanse smaak. De snack wordt verpakt in een kartonnen puntzak, eventueel met handige puntzakhouder, en geserveerd met een bijpassend sausje.

Fritto Misto is bedacht door Smedes Fine Food, die het product landelijk in de visdetailhandel wil introduceren. Inmiddels hebben verschillende visverkopers én hun klanten enthousiast gereageerd.

4_Smedes_Fritto_misto_voor_en_na.PNG

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/0/d/b/0dbc05eec131f50432c537caa01543a47947d70cb250bd10e1789a60cc2a8dd2.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62