Nieuwe garnalenproducten van Zeeland’s Roem

Garnalen lenen zich uitstekend voor vele bereidingen. Vooral tropische garnalen smaken goed na de toevoeging van smakelijke ingrediënten. Om het de consument makkelijk te maken en om het variëren met garnalenproducten te stimuleren, brengt Zeeland’s Roem vier nieuwe producten op de markt op basis van scampi’s.

De eerste nieuwkomer is het product ‘Scampi’s in een stazakje’. Zeeland’s Roem introduceert twee smaakvarianten. Scampi’s in currysaus en Scampi’s in knoflookolie. “De scampi’s zijn handig en goed zichtbaar verpakt in een transparant stazakje”, zegt marketing manager Giovanni Verhaert van Roem van Yerseke. “Er is gekozen voor een portie van 105 gram. Hierdoor kent het product verschillende gebruiksmogelijkheden. Voor één persoon is het een ideale hoeveelheid om als maaltijd te serveren over rijst, mie of pasta. Voor meerdere personen is het een exclusief borrelhapje of tapa. Het opwarmen in de magnetron of wok neemt niet meer dan twee maximaal twee minuten in beslag. Makkelijker en sneller kan niet!” 

Met de zomer in het vooruitzicht introduceert Zeeland’s Roem daarnaast kant-en-klare Scampi brochettes. Ook hier bestaat de keuze uit twee smaakvarianten. Naast de Scampi brochettes in knoflookolie zijn er ook Scampi brochettes mexican met een extra barbecuesmaak. Het is niet persé nodig om de brochettes op de barbecue te bereiden. Ook de magnetron of de pan bieden uitkomst. Een lekkere zomerse maaltijd of tapa is gegarandeerd met deze brochettes. Een koel glas wijn of bier maakt het compleet. “Met een houdbaarheid van 21 dagen in de koeling verwachten wij dat deze nieuwe Zeeland’s Roem producten een welkome aanvulling op het assortiment van veel supermarkten zullen vormen”, aldusVerhaert.

Extra informatie

Roem van Yerseke is een internationaal bekend schaal- en schelpdierenbedrijf en handelt voornamelijk in mosselen, oesters, garnalen en aanverwante producten. De mogelijkheid het bedrijf Roem van Yerseke te bezoeken, een kijkje te nemen achter de schermen en onze producten te proeven is aanwezig.

Bij dit persbericht zijn vier foto's te downloaden:
Zeelands_Roem_Scampi_brochette_knoflookolie.jpg
Zeeland_Roem_Scampis_in_currysaus.jpg
Zeelands_Roem_Scampis_in_knoflookolie.jpg
Zeelands_Roem_Scampi_brochette_mexican.jpg

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›