Mosselseizoen Prins & Dingemanse van start gegaan

‘Mosselen van uitzonderlijk hoge kwaliteit’

Met gepaste trots presenteert Koninklijke Prins & Dingemanse de nieuwe mosselen van Zeeuwse bodem. Het mosselseizoen is vorige week van start gegaan. En dat betekent dat iedereen volop kan genieten van de uitstekende kwaliteit van de mosselen van Prins & Dingemanse.

Door het langer aanhoudende koude voorjaar hadden de mosselen wat meer tijd nodig om te groeien, maar door de zomerse temperaturen van de afgelopen weken hebben ze zich kunnen ontwikkelen tot de gewenste kwaliteit. Inmiddels zijn scheepsladingen mosselen bij Prins & Dingemanse aangekomen, van waaruit ze hun weg vinden naar de consument. Ook dit jaar biedt de mosselspecialist een product aan waar ze trots op is. De mosselen zijn van uitstekende kwaliteit. Het mosselvlees is zilt, vlezig en romig. Bovendien zijn de mosselen van Prins & Dingemanse goed geschoond en zeevers.

MosselVariety
Gemak en variatie komen samen in de nieuwe kooksauzen van Prins & Dingemanse: MosselVariety. De sauzen zorgen voor afwisseling bij het bereiden van mosselen en zijn in drie variaties verkrijgbaar: Witte wijn, Provençaal en Bruin bier. De basis wordt gevormd door de eigen mosseljus, die de sauzen een krachtige smaak geeft.

Koninklijke Prins & Dingemanse
Koninklijke Prins & Dingemanse behoort tot de pioniers van de oester- en mosselteelt. Het familiebedrijf is in 1880 opgericht door Jacob Prins in het Zeeuwse Yerseke, het centrum van de schelpdierkweek. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste producenten in Europa van schaal- en schelpdieren. Dankzij eigen logistiek beheert het HACCP en BRC gecertificeerde bedrijf de keten van kweek tot aflevering en staat daarmee garant voor een heerlijk en eerlijk product. Naast mosselen levert Prins & Dingemanse ook Zeeuwse oesters en een groot assortiment schaal- en schelpdieren. Van alikruiken en wulken tot mesheften en kokkels.

---------------------------EINDE BERICHT  ------------------------------------

Bij dit persbericht sturen we u de zomereditie van ‘Het lekkerste nieuws’ mee met nog meer informatie over de smakelijke producten van de Zeeuwse mossel- en oesterspecialist.

Nadere informatie:

Voor opgave kunt u contact opnemen met Jan-Kees Marcus of Martijn van der Sluis. Telefoonnummer: 00 31 (0) 113 572910 of via e-mail: jk.marcus@prinsendingemanse.com of m.vander.sluijs@prinsendingemanse.com

PD_Krant_zomereditie_2013.pdf

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/3/d/4/3d4ae94c12323c8566e622ccd754b327877a1179fc4d70d519157db8163549b9.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62