Kadergroep Visketen organiseert workshop mediatraining

De Kadergroep Visketen is een groep van ondernemende vissers en handelaren uit alle hoeken van de vissector die een afspiegeling vormen van de vissector. Met als missie ketensamenwerking en het geluid uit de keten laten horen! Kadergroep Visketen is een stichting met een tiental bestuurders en telt 50 ondersteunende leden. Kadergroep Visketen werkt nauw samen met Stichting ProSea.

Wat

De Kadergroep Visketen organiseert samen met ProSea, met ondersteuning van het Innovatienetwerk Zuidwest, een eendaagse workshop mediatraining. Pauline van Aken, een professionele mediatrainer die ook bekend Nederland traint geeft inzicht in de werkwijze van de media, over hoe zelf te handelen en presenteren tijdens media-momenten voor schrijvende journalisten, radio- en televisiemakers. De interactieve workshop zal bestaan uit een theoretisch- en praktisch deel. We gaan werken met camera en veel praktijkvoorbeelden voor de visser en handelaar passeren de revue.

Waarom

Leren hoe je omgaat met pers en media op verwachte en onverwachte momenten. Hoe gaat de media te werk? Welke afspraken en eisen kan ik stellen? Hoe presenteer ik mezelf? Hoe spreek ik in het openbaar? Wat zijn de valkuilen? Wat zeg ik wel en wat zeg ik niet? Hoe geef ik een interview en breng ik mijn boodschap over?

Wie

Voor alle geïnteresseerden werkzaam in en voor de vissector.

Wanneer

Zaterdag 18 mei van 10 uur tot 15 uur.

Waar

Scheveningen

Programma

Presentatie, kennismaking en begeleiding van de Kadergroep Visketen en ProSea. De dag wordt gevuld met een interactieve mediatraining verzorgd door Pauline van Aken. Er wordt gezorgd voor een lunch, koffie, thee etc.

Opgeven
Via het e-mailadres info@kadergroepvisketen.nl met duidelijke vermelding van naam, adres, bedrijf/werkgever en telefoonnummer. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met programma en routebeschrijving. Aanmelden is mogelijk tot 13 mei 2013.

Bijdrage

30 euro exclusief btw voor niet-leden van de Kadergroep Visketen inclusief professionele mediatraining, lunch, koffie, thee etc. En een jaar lang gratis ondersteunend lid van de

Kadergroep Visketen met de mogelijkheid je netwerk uit te bouwen, samen te werken in de keten, je stem te laten horen en meer gratis trainingen.

Meer informatie over de Kadergroep Visketen op www.kadergroepvisketen.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Mediatraining is georganiseerd door Kadergroep Visketen en ProSea. Dit project is geselecteerd in het kader van het Nederlands Operationeel Programma “Perspectief voor een duurzame visserij”.

Europees Visserijfonds: Investering in duurzame visserij.

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›