Divine kaviaar: organisch, duurzaam en bijzonder van smaak

Ideaal voor de paasbrunch


NetCan introduceert Northern Divine kaviaar op de Nederlandse markt. De kaviaar is organisch en verantwoord gekweekt. Omdat weinig zout wordt toegevoegd, hebben de eieren een hele bijzondere, boterzachte smaak. Speciaal voor de Pasen heeft NetCan een bijzonder recept ontwikkeld: een kaviaarei. Ideaal voor een bijzondere Paasbrunch.

De kaviaar is afkomstig van kaviaarkwekerij: Target Marine Hatcheries, de enige producent van kaviaar van de witte steur in Canada. Het bedrijf ligt aan de Sunshine Coast in British Columbia. De steuren worden zeer verantwoord gekweekt. Er wordt gebruikgemaakt van gesloten cirkelsystemen met veel toezicht. De vissen krijgen kwalitatief zeer hoogwaardig, organisch visvoer en leven in de voor hen ideale watertemperatuur.

De vissen krijgen geen antibiotica of groeihormonen toegediend. De natuur is in het kweekproces leidend. De kaviaar is mede daarom gecertificeerd als organisch en wordt door Sea Choice en Seafood Watch aanbevolen als beste organische keus.

Vleugje oceaan
Aan de kaviaar worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Northern Divine kaviaar is dus een puur natuurlijk product zonder E nummers. De smaak is boterzacht, nootachtig met een vleugje oceaan als nasmaak. In Europa is de kaviaar over het algemeen veel zouter dan de Canadese kaviaar, die slechts 4,5 procent zout bevat.

NetCan Finefoods is de officiële importeur van Northern Divine kaviaar in Europa. Het product wordt zowel aan detaillisten als rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Voor meer informatie zie www.netcan-finefoods.com, of neem contact op via telefoonnummer 023-5179275 of per e-mail info@netcan-finefoods.com   

Bijlages: diverse foto's en het recept voor de kaviaareieren

Divine_kaviaar.JPG
paasei_1.jpg
Paasei_2.jpg
Paasei_3.jpg
Divine_kwekerij_1.png
Divine_kwekerij_2.png
Divine_productie.jpg
Divine_sfeer_1.JPG
Divine_sfeer_2.jpg
Recept.png

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/9/c/b/9cbcb0d2a5339d471b25435e8048dd3442fb173b482562ce153ffd95830ac83c.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62