Dagverse vistoog uniek in Nederland

Vis met een dagverse uitstraling zonder uitdrogen

De lage en constante temperatuur van de HHS Mapal vistoog zorgt ervoor dat de vis niet uitdroogt en zijn dagverse uitstraling -met heldere ogen, een glanzende huid en rode kieuwen- behoudt. Normaalgesproken droogt vis in de vitrine 7 tot 8 procent uit. Bij gebruik van de HHS vistoog is dit percentage minder dan 1 procent. Bovendien is de temperatuur in de vitrine door het vernevelen constanter. Het resultaat is een heel aantrekkelijke verse vispresentatie in de viswinkel of verkoopwagen.

De dagverse vistoog is een initiatief van Lucas Harberink van HHS rvs producten, leverancier van rvs-inrichting voor de voedingsmiddelenindustrie. ‘We zijn volledig  gericht op de vispresentatie van de visdetaillist en speciaal hiervoor hebben we de rvs Mapal vistogen en de bijbehorende website www.dagversevistoog.nl ontwikkeld’, legt Harberink uit. ‘Deze togen worden geleverd met een actieve of passieve koeling en in de vitrine is een Brumifrais verneveling geïntegreerd. Ook is het mogelijk om de verneveling als stand-alone te bestellen.

Het grote verschil tussen het Brumifrais vernevelingssysteem en andere systemen is dat Brumifrais gebruik maakt van hogedruk van minimaal 60 Bar. Daardoor ontstaat er geen mist. Tien centimeter onder de spuitkop voel je geen vocht maar frisse lucht. Vóór de nevel over de vis wordt geblazen, wordt deze eerst in een drievoudig filter gereinigd, zodat de hygiëne honderd procent gewaarborgd is.  Via een PLC-besturing kunnen de intervallen en tijdsduur worden geregeld. In principe betekent dit dat het systeem slechts één keer ingesteld hoeft te worden.

Naast alle technische voordelen geeft de verneveling de klant positieve associaties op het gebied van fris-, vers- en puurheid. Dat zal resulteren in een grotere afzet van verse vis.

Voor meer informatie zie www.dagversevistoog.nl. Via de website kan een brochure worden gedownload met uitgebreide informatie over verneveling. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een demonstratie aan te vragen. Met een volledig  uitgerust  mobiel  vernevelingssysteem komt Harberink graag langs in de viswinkel of visverkoopwagen om te laten zien dat hij de slogan ‘Wij  zorgen dat de vis er dagvers bij ligt en niet uitdroogt’ waar kan maken. U kunt ook contact opnemen met Lucas Harberink van HHS rvs producten via tel: 0575 - 56 53 49, of: info@h-hs.nl.

Versevistoog1.jpg
versevistoog2.jpg

 

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›

Warning: file_put_contents(/home/inzee/domains/visberichten.nl/public_html/files/cache/pages/f/1/6/f16be29b5aed126a6a5a2650fa794bbc4bfe8e976052bf90320c52c763c92a94.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5633/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62