Visberichten

Visberichten is de persberichtenservice van en voor de vissector! Van het opstellen van het persbericht, tot verspreiden en andere communicatie-uitingen. Visberichten is een nieuwe, unieke service voor visserijbedrijven, vishandelaren, visdetaillisten, kwekers, koepelorganisaties en overheids- en onderzoeksinstellingen.

De vissector

Met Visberichten geven initiatiefnemers Caroline Melissant en Wendy Noordzij de passie en het ondernemerschap in de sector een gezicht naar de doelgroep. Waarom? Omdat nog lang niet iedereen op de hoogte is van alle mooie en goede initiatieven in de vissector. De sector mag zich laten zien en horen door de hele keten en daar buiten!

Nederlands Visbureau

Visberichten gaat samenwerken met het Nederlands Visbureau. Het Visbureau is het aanspreekpunt voor collectieve communicatie voor en over de gehele sector. Visberichten is hierop een aanvulling door ook het nieuws van individuele bedrijven en organisaties te verspreiden.

Nieuwe producten, diensten, openingen, evenementen, innovaties, samenwerkingen of andere bijzondere initiatieven? Visberichten helpt het nieuws op te stellen en te verspreiden. De manier waarop is aan de ondernemer!

Lees over de mogelijkheden ›

25 april 2013
Zeeuwse oesterspecialist brengt De Kroningsoester
De eerste Kroningsoester is op 23 april overhandigd aan de Nederlandse ambassadeur, de heer H.J.J. Schuwer op European Seafood Exposition in Brussel.
19 april 2013
Zeeuwse oesterspecialist brengt De Kroningsoester
Koninklijke Prins & Dingemanse in Yerseke wenst Prins Willem-Alexander een vorstelijk genieten met De Kroningsoester. Met de kroning van de prins in het vooruitzicht brengt de oesterspecialist een gelimiteerde oplage oestermandjes inclusief 12 oesters en een uniek oranje oestermes op de markt.
18 april 2013
Verbeterde ICE PACK XL Inter Fresh Concepts BV
Een unieke drielagenstructuur met een LDPE-film zorgt ervoor dat de ICE PACKS tijdens het invriezen voor gebruik, bij een onzorgvuldige verwerking, niet aan elkaar vastvriezen.
8 april 2013
Visberichten.nl
De persberichtenservice van en voor de vissector.
5 april 2013
Nieuwe garnalenproducten van Zeeland’s Roem
Garnalen lenen zich uitstekend voor vele bereidingen. Vooral tropische garnalen smaken goed na de toevoeging van smakelijke ingrediënten. Om het de consument makkelijk te maken en om het variëren met garnalenproducten te stimuleren, brengt Zeeland’s Roem vier nieuwe producten op de markt op basis van scampi’s.

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›