Visberichten

Visberichten is de persberichtenservice van en voor de vissector! Van het opstellen van het persbericht, tot verspreiden en andere communicatie-uitingen. Visberichten is een nieuwe, unieke service voor visserijbedrijven, vishandelaren, visdetaillisten, kwekers, koepelorganisaties en overheids- en onderzoeksinstellingen.

De vissector

Met Visberichten geven initiatiefnemers Caroline Melissant en Wendy Noordzij de passie en het ondernemerschap in de sector een gezicht naar de doelgroep. Waarom? Omdat nog lang niet iedereen op de hoogte is van alle mooie en goede initiatieven in de vissector. De sector mag zich laten zien en horen door de hele keten en daar buiten!

Nederlands Visbureau

Visberichten gaat samenwerken met het Nederlands Visbureau. Het Visbureau is het aanspreekpunt voor collectieve communicatie voor en over de gehele sector. Visberichten is hierop een aanvulling door ook het nieuws van individuele bedrijven en organisaties te verspreiden.

Nieuwe producten, diensten, openingen, evenementen, innovaties, samenwerkingen of andere bijzondere initiatieven? Visberichten helpt het nieuws op te stellen en te verspreiden. De manier waarop is aan de ondernemer!

Lees over de mogelijkheden ›

1 juli 2013
Vierde VIStival in Wieringen
Het vierde Wieringer VIStival, hét culinaire evenement van Noord Holland, wordt zaterdag 20 juli in de haven van Den Oever gehouden.
28 mei 2013
Uitnodiging voor de pers
Oester- en mosselspecialist Koninklijke Prins & Dingemanse uit Yerseke houdt woensdag 12 juni een open dag voor haar relaties. Daarbij zijn ook journalisten van harte welkom.
27 mei 2013
Speciale Zomeractie Visberichten
Visberichten start met een Zomeractie: met korting een persbericht laten maken.
22 mei 2013
Succesvolle mediatraining Kadergroep Visketen
De Kadergroep Visketen is van start gegaan met een serie trainingen. De eerste vond zaterdag 18 mei plaats bij garnalengroothandel Den Heijer in Scheveningen en stond in het teken van communicatie en media.
26 april 2013
Kadergroep Visketen organiseert workshop mediatraining
De Kadergroep Visketen organiseert samen met ProSea, een eendaagse workshop mediatraining. Mediatrainer Pauline van Aken geeft inzicht in de werkwijze van de media, over hoe zelf te handelen en presenteren tijdens media-momenten voor schrijvende journalisten, radio- en televisiemakers.

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›