Visberichten

Visberichten is de persberichtenservice van en voor de vissector! Van het opstellen van het persbericht, tot verspreiden en andere communicatie-uitingen. Visberichten is een nieuwe, unieke service voor visserijbedrijven, vishandelaren, visdetaillisten, kwekers, koepelorganisaties en overheids- en onderzoeksinstellingen.

De vissector

Met Visberichten geven initiatiefnemers Caroline Melissant en Wendy Noordzij de passie en het ondernemerschap in de sector een gezicht naar de doelgroep. Waarom? Omdat nog lang niet iedereen op de hoogte is van alle mooie en goede initiatieven in de vissector. De sector mag zich laten zien en horen door de hele keten en daar buiten!

Nederlands Visbureau

Visberichten gaat samenwerken met het Nederlands Visbureau. Het Visbureau is het aanspreekpunt voor collectieve communicatie voor en over de gehele sector. Visberichten is hierop een aanvulling door ook het nieuws van individuele bedrijven en organisaties te verspreiden.

Nieuwe producten, diensten, openingen, evenementen, innovaties, samenwerkingen of andere bijzondere initiatieven? Visberichten helpt het nieuws op te stellen en te verspreiden. De manier waarop is aan de ondernemer!

Lees over de mogelijkheden ›

4 april 2013
Vishandel Pooye in Oosterhout biedt visproducten aansprekend aan
Octopushapjes, stukjes makreel in handige kleine bakjes, sushi en sashimi in het weekend. Vishandel Pooye in Oosterhout doet er alles aan om meer mensen ‘aan de vis’ te krijgen.
6 maart 2013
Duurzaam vissersschip stap dichterbij
Het Ministerie van Economische Zaken heeft 2 miljoen uit het Europees Visserij Fonds (EVF) beschikbaar gesteld aan de Stichting Masterplan Duurzame Visserij (MDV).

Meer weten over de vissector?
Ga naar de website van het Nederlands Visbureau ›